Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Busz képes leírás - Menetrend.tlap.hu
részletek »

Busz - Menetrend.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menetrend.tlap.hu » Busz
Keresés
Találatok száma - 19 db
 Kunság Volán ZRt.

Kunság Volán ZRt.

A Kunság Volán Autóbuszközlekedési Zrt. legfőbb szolgáltatása ma, 2012-ben a helyi és helyközi autóbusz-közlekedés. Napjaink közgazdászai azt szokták mondani: azzal foglalkozz, arra összpontosíts, amihez a legjobban értesz! A mi területünk az autóbusszal végzett személyszállítás, és ezt igyekszünk hitünk szerint úgy végezni, hogy célcsoportjainknak a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kínáljuk. Jogelődünk, az 1950. szeptember 1-én működését megkezdő Kecskeméti Teherfuvarozási Vállalat, amint azt a neve is mutatja, döntően teherfuvarozással foglalkozott. Szervezeti átalakulás és névváltozás után, 1953-tól már autóbusz- és taxi közlekedési szolgáltatást is kínált a 43-as és a 44-es Autóbuszközlekedési Vállalat (AKÖV). 1970. szeptember 1-től 1984-ig AKÖV 9. sz. Volán Vállalat néven működtünk, ettől az időponttól pedig Kunság Volán Autóbuszközlekedési Vállalat lett a cég neve. Legutóbbi nagyobb szervezeti változásunk a részvénytársasággá alakulás volt 1992-ben. A Honlapunkon található Évkönyv krónikája társaságunk történetét 10 éves bontásokban mutatja be. Az egységeken belül tárgyalja a különböző profilok, régebben pl. a teherfuvarozás, taxi közlekedés tevékenységét is. A krónika utolsó fejezete a vállalat jelen helyzetéről szól.

Albavolán

Albavolán

Alba Volán Zártkörűen Működő Autóbuszközlekedési Részvénytársaság A több mint 50 éves múlttal rendelkező társaság 1992. december 31-én alakult Alba Volán Autóbuszközlekedési Részvénytársasággá, majd 2006-ban vált Zártkörűen működővé és kapta a jelenleg is használatos nevét, Alba Volán Zártkörűen Működő Autóbuszközlekedési Részvénytársaság. A társaság jegyzett tőkéje 2.426.830.000 Ft. Részvényesei a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (KNYKK Zrt.) és a munkavállalók. A részvénytársaság szervezete az egyes szakterületekhez tartozó irodákból, valamint személyszállítási- és járműjavító üzletágakból, azokon belül pedig üzemekből áll. Az irodák feladata az üzletágak, üzemek összehangolt irányítása, tevékenységük szakirányú támogatása. A szolgáltató tevékenység végrehajtása a személyszállítási- és járműjavító üzletágak, üzemek feladata. A részvénytársaság munkavállalóinak létszáma eléri a 945 főt.

BKV Zrt.

BKV Zrt.

A BKV Zrt. honlapja

Eurorider

Eurorider

Cégünk az 1980-as éve végén kezdte meg működését,először egyszerűbb vállalkozási formába, de pár éve már részvénytársaságként működünk. Siekrült jó hirnevet szereznünk az által, hogy utasaink számára olcsó, de kényelmes és biztonságos utazást nyújtunk Mindíg megújuló SETRA busz parkunk, úgy Magyaronrszágon, mint Svédországban a legmodernebb. Biztosítékot nyújtanak arra, hogy törzsutasaink, utasaink kényelmesen és biztonságosan utazanak. Évente közel 160 járatunk indul Svédország és Magyarország között. Felkészült utaskísérőink gondoskodnak utasaink kényelméről és kiszolgálásáról. Büszkék vagyunk, hogy cégünk fennállása óta minden meghirdetett járatunk elindult.Ilyen magas színtű szolgáltatással csak az Euro Rider Busztársaság rendelkezik. Társaságunk tagja a Svéd Buszszövettségnek és rendelkezik utazási garanciával.

Gemenc Volán

Gemenc Volán

Helyijáratok menetrendje

Hajdú Volán Zrt.

Hajdú Volán Zrt.

A Hajdú Volán Zrt. - a szakma többi társaságához hasonlóan - 1999-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. E fél évszázados munka históriáját tartalmazó, többekben bizonyosan nosztalgiát ébresztő, archív képekkel illusztrált történelmi oldalunkon betekintést nyerhet abba a csaknem két évtizedes kutatómunkába is, melynek eredményeképpen élen járunk a földgáz motorikus célú felhasználásában. Információs oldalainkon segítséget nyújtunk ahhoz, hogy miként kaphat pontos, és mindenre kiterjedő tájékoztatást az általunk üzemeltetett helyi és helyközi autóbusz-járatok közlekedéséről, s naprakészen informálódhat az esetleges változásokról, melyek tevékenységünket érintik.

Jászkun Volán

Jászkun Volán

A Jászkun Volán Közlekedési Részvénytársaság alapító okiratban meghatározott, koncessziós törvény rendelkezéseivel összhangban lévő főtevékenysége: "60.21 Menetrendszerű egyéb szárazföldi személyszállítás" A társaság a fenti főtevékenység folytatása mellett továbbiakat is végez: - egyéb személyszállítás, utazásszervezés, gépkocsikölcsönzés, - közúti teherszállítás, tárolás, raktározás, - gépjárműjavítás, alkatrészgyártás és kereskedelem, - üzemanyag-kiskereskedelem, - mérnöki tevékenység, tanácsadás Tevékenységeink együttvéve a helyközi- és helyi menetrendszerinti, valamint a szabadáras személyszállítás, járműjavítás és logisztikai szolgáltatás teljesítését biztosítják. Hosszútávú célunk Jász-Nagykun-Szolnok megye városaiban és települései között a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben az utazóközönség érdekeinek és igényeinek megfelelő, magas minőségi színvonalú közlekedési szolgáltatás biztosítása, utasaink elégedettségének javítása.

Kisalföld Volán Zrt.

Kisalföld Volán Zrt.

A győri székhelyű Kisalföld Volán Zrt. többszöri átalakulás után, 1992 decemberében nyerte el mai szervezeti formáját, ekkor vált személyszállítási profilú részvénytársasággá. Jegyzett tőkéje 777 millió 520 ezer forint, részvényeinek 73,34 százaléka az ÁPV Rt tulajdonában, 26,66 százaléka magántulajdonban van. A Kisalföld Volán Zrt. jelenleg közel 446 autóbusszal és 1837 munkatársával látja el tevékenységét. Teljesítményére jellemző, hogy nettó árbevétele tavaly megközelítette a 10 milliárd forintot, adózás előtti eredménye évek óta 160 millió forint felett van. A társaság által szállított utasok száma évente több mint 100 millió, a hasznos kilométerek száma meghaladta a 33 milliót, a teljesített utaskilométerek száma pedig az 1,1 milliárdot.

Körösvolán

Körösvolán

A digitális-információs világban senki, még a legnagyobbak, a legjobbak és a legsikeresebbek sem gondolhatják azt, hogy a folyamatos megújulás nélkül hosszú távon képesek megfelelni a kihívásoknak. Korábbi sikereink semmiféle garanciát nem jelentenek akkor, ha az Önök változó és folyamatosan növekvő elvárásainak nem tudunk megfelelni. Mi szeretnénk az Önök igényeinek maradéktalanul eleget tenni. Ez a változás nem megy szemléletmód- és kultúraváltás nélkül. A digitális kor egy egész sor iparág és szolgáltatási ág gazdasági körülményeit megváltoztatja, ebből a változásból a KÖRÖS VOLÁN ZRt. sem maradhat ki. Az időtényező rendkívüli mértékben felértékelődött; ezért határoztunk úgy, hogy cégünk bemutatásán túl praktikus, korszerű segítséget nyújtunk tervezett utazásaikhoz. Honlapunkon tájékozódhat cégünkről, utazási információkat kaphat, ügyfélszolgálatunktól részletes tájékoztatást kérhet, valamint további szolgáltatásainkat is megtekintheti. Bízom abban, hogy a KÖRÖS VOLÁN ZRt. az Önök teljes megelégedettségére végzi és a jövőben is mindenben megfelelően fogja végezni tevékenységét: a kulturált, magas színvonalú személyszállítást!

Hirdetés
Mátra Volán

Mátra Volán

Társaságunk átlagosan 144 db autóbusszal 201 településen járul hozzá a tömegközlekedés biztosításához. Folyamatosan törekszünk autóbusz-állományunk korszerűsítésére, így mára elmondhatjuk, hogy a gépjárművek 100%-a környezetbarát motorral szerelt, az átlagéletkor pedig megközelítőleg 10,8 év. A magas színvonalú utastájékoztatás érdekében számítógép által vezérelt hangosbemondó rendszert működtetünk a Gyöngyösön és Hevesen található autóbusz állomásainkon. ISO 9001:2000 és ISO 14001:1996 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük tevékenységünket, törekedve arra, hogy utasaink és megrendelőink igényeinek megfeleljünk.

MB Balaton - személyszállítás

MB Balaton - személyszállítás

Személyszállítás autóbusszal, autóbuszos kirándulás, nyaralás - Keszthely Szolgáltatásainkból: személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal

Menetrendek.Hu

Menetrendek.Hu

.: A TÖMEGKÖZLEKEDÉS HIVATALOS MENETRENDJEI - EGY HELYEN! :. VOLÁN Menetrend - Volán társaságok belföldi helyközi menetrendje MÁV Menetrend A MÁV-Start ZRt. és a GySEV Zrt. bel- és külföldi menetrendje BKV Menetrend - A BKV Zrt. menetrendje MALÉV Menetrend - A MALÉV Zrt. menetrendje MAHART Menetrend - A Mahart PassNave Személyhajózási Kft. folyami járatai

Pannon Volán

Pannon Volán

Társaságunk Dél-Dunántúl legnagyobb személyszállítási profillal rendelkező hazai vállalata. A Pannon Volán ZRt-ben jelenleg az állam mintegy 94 százalékban, a dolgozók 6 százalékban tulajdonosok. Az átalakulás óta a cég szolgáltatásai tovább fejlődtek. A társaság több, mint 330 autóbusza a helyi, a helyközi és a nemzetközi forgalomban több mint 20 millió kilométert tesz meg évente, és 36 millió utast szállít. Tevékenységünket az EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségügyi rendszer szerint végezzük. Cégünk dolgozói nap, mint nap azért dolgoznak, hogy szlogenünk valós tartalommal teljék meg. A Pannon Volán ZRt. széleskörű intézkedéseket tett és tesz a jövőben is, hogy mindez megvalósuljon: Társaságunk megbízható partnerekkel rendelkezik bel- és külföldön egyaránt. Műszaki szakszolgálatunk különösen nagy hangsúlyt fektet az autóbusz állományunk műszaki állapotának folyamatos kontroljára és karbantartásra, zárt technológiás rendszer keretében. 2002-ben gépkocsivezetőinkből álló csapatunk, 25 társaság közül megnyerte a IX. Tömegközlekedési Járművezetők Országos Versenyét. A Pannon Volán ZRt. nagy hangsúlyt fektet frontszemélyzete képzésére.

Somló Volán

Somló Volán

Somló Volán Zrt., Somló, Somló Volán, Közlekedés, Különjárat, Kirándulás, Szerződéses járat, A SOMLÓ VOLÁN KÖZLEKEDÉSI Rt. 1998. január 1-jén az Ajkai Volán Kft. általános jogutódjaként jött létre. A részvénytársasággá alakulást megelőzően az állami tulajdonosi jogokat gyakorló Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. döntése értelmében a Sümegi Volán Kft. és a Tapolcai Volán Kft. beolvadt az Ajkai Volán Kft.-be. 2005. december 5.-én a társaság zártkörűen működő részvénytársasággá alakult (Somló Volán Zrt.). A társaság székhelye Ajka, telephelyei Ajkán, Sümegen és Tapolcán találhatók.

Szabolcs Volán

Szabolcs Volán

A SZABOLCS VOLÁN Zrt. főoldala. Hírek, információk Minőségi Közösségi közlekedés modern forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszerrel. Helyi és helyközi menetrendek, utazási feltételek. Utazási információk. Műszaki üzletág.

Szegedi Közlekedési Kft.

Szegedi Közlekedési Kft.

Szegedi Közlekedési Kft.

Vasi Volán

Vasi Volán

A Vasi Volán Zrt. Magyarország tömegközlekedési hálózatának részeként meghatározó szerepet tölt be Vas megye közforgalmú közlekedésében. 220 db autóbusszal évente mintegy 26 millió utast szállítunk. Elsődleges feladatunk a megye helyi és helyközi személyszállítási igényeinek kielégítése, valamint az ország fővárosával és nagyobb városaival való összeköttetés biztosítása távolsági autóbuszjárataink révén. A társaság menetrend szerinti szolgáltatása az utazóközönség igényeire épül. Műszaki Üzletágunk saját járműveink karbantartásán kívül a Nyugat-dunántúli Régió egyik legnagyobb szervizhátterével és kiváló szakemberekkel áll a megrendelők rendelkezésére. MAN márkaszervizt is üzemeltetünk, ahol a saját MAN autóbuszokon kívül jelentős volumenben végzünk külső partnerek részére járműjavítást és karbantartást. Utasbarát üzletpolitikánk szellemében azért dolgozunk, hogy utasainknak és megrendelőinknek biztonságos, kényelmes és kultúrált kiszolgálást biztosítsunk. Ennek érdekében magas színvonalú, környezetbarát az európai uniós igényeket kielégítő szolgáltatás nyújtására törekszünk.

Tuti menü