Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Busz képes leírás - Menetrend.tlap.hu
részletek »

Busz - Menetrend.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menetrend.tlap.hu » Busz
Keresés
Találatok száma - 15 db
 Kunság Volán ZRt.

Kunság Volán ZRt.

A Kunság Volán Autóbuszközlekedési Zrt. legfőbb szolgáltatása ma, 2012-ben a helyi és helyközi autóbusz-közlekedés. Napjaink közgazdászai azt szokták mondani: azzal foglalkozz, arra összpontosíts, amihez a legjobban értesz! A mi területünk az autóbusszal végzett személyszállítás, és ezt igyekszünk hitünk szerint úgy végezni, hogy célcsoportjainknak a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kínáljuk. Jogelődünk, az 1950. szeptember 1-én működését megkezdő Kecskeméti Teherfuvarozási Vállalat, amint azt a neve is mutatja, döntően teherfuvarozással foglalkozott. Szervezeti átalakulás és névváltozás után, 1953-tól már autóbusz- és taxi közlekedési szolgáltatást is kínált a 43-as és a 44-es Autóbuszközlekedési Vállalat (AKÖV). 1970. szeptember 1-től 1984-ig AKÖV 9. sz. Volán Vállalat néven működtünk, ettől az időponttól pedig Kunság Volán Autóbuszközlekedési Vállalat lett a cég neve. Legutóbbi nagyobb szervezeti változásunk a részvénytársasággá alakulás volt 1992-ben. A Honlapunkon található Évkönyv krónikája társaságunk történetét 10 éves bontásokban mutatja be. Az egységeken belül tárgyalja a különböző profilok, régebben pl. a teherfuvarozás, taxi közlekedés tevékenységét is. A krónika utolsó fejezete a vállalat jelen helyzetéről szól.

Albavolán

Albavolán

Alba Volán Zártkörűen Működő Autóbuszközlekedési Részvénytársaság A több mint 50 éves múlttal rendelkező társaság 1992. december 31-én alakult Alba Volán Autóbuszközlekedési Részvénytársasággá, majd 2006-ban vált Zártkörűen működővé és kapta a jelenleg is használatos nevét, Alba Volán Zártkörűen Működő Autóbuszközlekedési Részvénytársaság. A társaság jegyzett tőkéje 2.426.830.000 Ft. Részvényesei a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (KNYKK Zrt.) és a munkavállalók. A részvénytársaság szervezete az egyes szakterületekhez tartozó irodákból, valamint személyszállítási- és járműjavító üzletágakból, azokon belül pedig üzemekből áll. Az irodák feladata az üzletágak, üzemek összehangolt irányítása, tevékenységük szakirányú támogatása. A szolgáltató tevékenység végrehajtása a személyszállítási- és járműjavító üzletágak, üzemek feladata. A részvénytársaság munkavállalóinak létszáma eléri a 945 főt.

BKV Zrt.

BKV Zrt.

A BKV Zrt. honlapja

Eurorider

Eurorider

Cégünk az 1980-as éve végén kezdte meg működését,először egyszerűbb vállalkozási formába, de pár éve már részvénytársaságként működünk. Siekrült jó hirnevet szereznünk az által, hogy utasaink számára olcsó, de kényelmes és biztonságos utazást nyújtunk Mindíg megújuló SETRA busz parkunk, úgy Magyaronrszágon, mint Svédországban a legmodernebb. Biztosítékot nyújtanak arra, hogy törzsutasaink, utasaink kényelmesen és biztonságosan utazanak. Évente közel 160 járatunk indul Svédország és Magyarország között. Felkészült utaskísérőink gondoskodnak utasaink kényelméről és kiszolgálásáról. Büszkék vagyunk, hogy cégünk fennállása óta minden meghirdetett járatunk elindult.Ilyen magas színtű szolgáltatással csak az Euro Rider Busztársaság rendelkezik. Társaságunk tagja a Svéd Buszszövettségnek és rendelkezik utazási garanciával.

Hajdú Volán Zrt.

Hajdú Volán Zrt.

A Hajdú Volán Zrt. - a szakma többi társaságához hasonlóan - 1999-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. E fél évszázados munka históriáját tartalmazó, többekben bizonyosan nosztalgiát ébresztő, archív képekkel illusztrált történelmi oldalunkon betekintést nyerhet abba a csaknem két évtizedes kutatómunkába is, melynek eredményeképpen élen járunk a földgáz motorikus célú felhasználásában. Információs oldalainkon segítséget nyújtunk ahhoz, hogy miként kaphat pontos, és mindenre kiterjedő tájékoztatást az általunk üzemeltetett helyi és helyközi autóbusz-járatok közlekedéséről, s naprakészen informálódhat az esetleges változásokról, melyek tevékenységünket érintik.

Hirdetés
Jászkun Volán

Jászkun Volán

A Jászkun Volán Közlekedési Részvénytársaság alapító okiratban meghatározott, koncessziós törvény rendelkezéseivel összhangban lévő főtevékenysége: "60.21 Menetrendszerű egyéb szárazföldi személyszállítás" A társaság a fenti főtevékenység folytatása mellett továbbiakat is végez: - egyéb személyszállítás, utazásszervezés, gépkocsikölcsönzés, - közúti teherszállítás, tárolás, raktározás, - gépjárműjavítás, alkatrészgyártás és kereskedelem, - üzemanyag-kiskereskedelem, - mérnöki tevékenység, tanácsadás Tevékenységeink együttvéve a helyközi- és helyi menetrendszerinti, valamint a szabadáras személyszállítás, járműjavítás és logisztikai szolgáltatás teljesítését biztosítják. Hosszútávú célunk Jász-Nagykun-Szolnok megye városaiban és települései között a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben az utazóközönség érdekeinek és igényeinek megfelelő, magas minőségi színvonalú közlekedési szolgáltatás biztosítása, utasaink elégedettségének javítása.

Körösvolán

Körösvolán

A digitális-információs világban senki, még a legnagyobbak, a legjobbak és a legsikeresebbek sem gondolhatják azt, hogy a folyamatos megújulás nélkül hosszú távon képesek megfelelni a kihívásoknak. Korábbi sikereink semmiféle garanciát nem jelentenek akkor, ha az Önök változó és folyamatosan növekvő elvárásainak nem tudunk megfelelni. Mi szeretnénk az Önök igényeinek maradéktalanul eleget tenni. Ez a változás nem megy szemléletmód- és kultúraváltás nélkül. A digitális kor egy egész sor iparág és szolgáltatási ág gazdasági körülményeit megváltoztatja, ebből a változásból a KÖRÖS VOLÁN ZRt. sem maradhat ki. Az időtényező rendkívüli mértékben felértékelődött; ezért határoztunk úgy, hogy cégünk bemutatásán túl praktikus, korszerű segítséget nyújtunk tervezett utazásaikhoz. Honlapunkon tájékozódhat cégünkről, utazási információkat kaphat, ügyfélszolgálatunktól részletes tájékoztatást kérhet, valamint további szolgáltatásainkat is megtekintheti. Bízom abban, hogy a KÖRÖS VOLÁN ZRt. az Önök teljes megelégedettségére végzi és a jövőben is mindenben megfelelően fogja végezni tevékenységét: a kulturált, magas színvonalú személyszállítást!

Mátra Volán

Mátra Volán

Társaságunk átlagosan 144 db autóbusszal 201 településen járul hozzá a tömegközlekedés biztosításához. Folyamatosan törekszünk autóbusz-állományunk korszerűsítésére, így mára elmondhatjuk, hogy a gépjárművek 100%-a környezetbarát motorral szerelt, az átlagéletkor pedig megközelítőleg 10,8 év. A magas színvonalú utastájékoztatás érdekében számítógép által vezérelt hangosbemondó rendszert működtetünk a Gyöngyösön és Hevesen található autóbusz állomásainkon. ISO 9001:2000 és ISO 14001:1996 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük tevékenységünket, törekedve arra, hogy utasaink és megrendelőink igényeinek megfeleljünk.

MB Balaton - személyszállítás

MB Balaton - személyszállítás

Személyszállítás autóbusszal, autóbuszos kirándulás, nyaralás - Keszthely Szolgáltatásainkból: személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal

Hirdetés
Menetrendek.Hu

Menetrendek.Hu

.: A TÖMEGKÖZLEKEDÉS HIVATALOS MENETRENDJEI - EGY HELYEN! :. VOLÁN Menetrend - Volán társaságok belföldi helyközi menetrendje MÁV Menetrend A MÁV-Start ZRt. és a GySEV Zrt. bel- és külföldi menetrendje BKV Menetrend - A BKV Zrt. menetrendje MALÉV Menetrend - A MALÉV Zrt. menetrendje MAHART Menetrend - A Mahart PassNave Személyhajózási Kft. folyami járatai

Somló Volán

Somló Volán

Somló Volán Zrt., Somló, Somló Volán, Közlekedés, Különjárat, Kirándulás, Szerződéses járat, A SOMLÓ VOLÁN KÖZLEKEDÉSI Rt. 1998. január 1-jén az Ajkai Volán Kft. általános jogutódjaként jött létre. A részvénytársasággá alakulást megelőzően az állami tulajdonosi jogokat gyakorló Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. döntése értelmében a Sümegi Volán Kft. és a Tapolcai Volán Kft. beolvadt az Ajkai Volán Kft.-be. 2005. december 5.-én a társaság zártkörűen működő részvénytársasággá alakult (Somló Volán Zrt.). A társaság székhelye Ajka, telephelyei Ajkán, Sümegen és Tapolcán találhatók.

Szabolcs Volán

Szabolcs Volán

A SZABOLCS VOLÁN Zrt. főoldala. Hírek, információk Minőségi Közösségi közlekedés modern forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszerrel. Helyi és helyközi menetrendek, utazási feltételek. Utazási információk. Műszaki üzletág.

Szegedi Közlekedési Kft.

Szegedi Közlekedési Kft.

Szegedi Közlekedési Kft.

Vértes Volán

Vértes Volán

Vértes Volán Zrt.

Volánbusz

Volánbusz

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja. A VOLÁNBUSZ Zrt. Budapestről napi 500 helyközi távolsági autóbusz-járatot közlekedtet az ország mintegy 100 városába, biztosítva így 17 megyeszékhely, valamint a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi közvetlen és rendszeres kapcsolatát a fővárossal. Napközben óránként vagy még gyakrabban indulnak járatok Eger, Salgótarján, Gyöngyös, Jászberény, Kecskemét, Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya és Győr irányába, de számos járat indul a Mátrába, az Alföldre, a Balatonhoz vagy a Dunántúl más tájaira.

Tuti menü