Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Menetrend.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Menetrend.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menetrend.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Bulgária

Bulgária

Bulgária a Fekete-tenger partján fekvő állam Délkelet-Európában. Az ország 2007. január 1. óta az Európai Unió tagja. Bulgária figyelemreméltó, ezer éves múltra visszatekintő kulturális örökséggel rendelkezik. Az ország területén 36 történelmi-kulturális rezervátum és több mint 40 000 kulturális emlékmű található. Forrás: Wikipédia. Az oldalon megtalálja a nagyobb városok honlapjait, utazáshoz szükséges információkat, fontosabb intézményeket, fórumokat, képeket és még élménybeszámolókat is olvashat.

Németország

Németország

Minden ami Németország. Németország bemutatása. Az oldalon találhatja külön dobozokban : Berlini honlapok, a Magyarországon található német cégek, Németország híres szülötteit, Játékokat, Közlekedéséről, Látnivalóiról, múzeumairól, oktatásáról, sportjáról, tartományairól szóló honlapokat. Kereshet a Németország szövetségi államainak munkalehetőségei között.

Túra

Túra

Túralehetőségek,túrázással kapcsolatos hasznos információk, térképek, túraszervezetek, felszerelés, időjárás, szálláslehetőségek és még sok minden más. Természetszerető és a túrázás különböző fajtáit kedvelő embereknek nyújt hasznos információkat és ad érdekes ötleteket ez az oldal. Kellemes böngészést kíván a szerkesztő!

Tuti menü