Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Helyijáratok képes leírás - Menetrend.tlap.hu
részletek »

Helyijáratok - Menetrend.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menetrend.tlap.hu » Helyijáratok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alternatív BKV, MÁV és Volán

Alternatív BKV, MÁV és Volán

Alternatív BKV, MÁV és Volán honlap

Budapest - Metró

Budapest - Metró

Üdvözöljük a metros.hu kezdőlapján! Ez a honlap a metrobudapest.fw.hu utódjaként indult 2005 nyarán. 2008-ban elértük az egymillió látogatottságot, azóta számos visszajelzés érkezett. Köszönjük! A honlap tartalma 2007 közepe óta nem frissült. A lentebb látható hírek 2009 elejéig voltak frissítve.

Maglód

Maglód

MAGLÓDI BUSZOK MENETRENDJE ÉRVÉNYES: 2009. MÁRCIUS 27.-TŐL!!! (A következő módosításig!) FIGYELEM! MEGVÁLTOZOTT! ÚJ JÁRATOK!

Somoskőújfalu

Somoskőújfalu

Somoskőújfalu hivatalos honlapja 2012 februárjában az INCONSOL Kft közreműködésével elindult a község honlapja új arculattal, új tartalommal. A tartalom feltöltése folyamatosan történik. Menetrend 1. A Polgármesteri Hivatal jobb megközelíthetősége érdekében: a) Hétfőtől péntekig a 9.00 órakor és 15.05 órakor Salgóbányáról induló 11/B-s járat betér az országhatárhoz; b) Minden nap a Salgótarján helyi autóbuszállomásról induló 10.20 órakor induló 11/B járat szintén betér az országhatárhoz; c) Minden nap 13.00 órakor egy új 11-es járat lesz, amely az országhatárról indul (emellett megmarad a 12.50 órakor Salgóbányáról induló 19-es járat is). 2. A tanulók iskolába és hazautazása érdekében az alábbi tanulójáratokat a somosi iskolások is használhatják: a) A 7.00 órakor Salgóbányáról induló tanulójáratot (mely Somoskőn át az országhatárra is betér); b) A 13.50 órakor Salgótarjánból (mely járat szintén betér az országhatárhoz) induló tanulójáratot; c) A 16.00 Salgótarjánból induló járatot (eddig csak tanulójárat volt, most már mindenki által használható lesz).

Sülysáp

Sülysáp

Sülysáp Város Hivatalos Weboldala Helyi buszjárat Jegy- és bérletvásárlás: Menetjegy ára. 250 Ft. Teljes árú negyedévi bérlet ára: 3200 Ft. Kedvezményes negyedévi bérlet ára (diákok és nyugdíjasok részére): 2200 Ft. A helyi járat üzemeltetője: Gyorspeed Kft.

Tiszaföldvár

Tiszaföldvár

Helyi járat Tiszaföldvár helyi járatú autóbusz menetrendje (BUSZ-VÁR Kft.) Munkanapokon hétfőtől péntekig és szombaton (csak az x-szel jelölt járatok közlekednek) Volán A keresőprogram a Volán társaságok 2011-2012. évi menetrendjeit tartalmazza, melyek 2012. december 8-ig érvényesek.

Üllő

Üllő

Üllő város honlapja. Menetrendek: Vonat menetrend Busz menetrend A keresőprogram a Volán társaságok 2011-2012. évi menetrendjeit tartalmazza, melyek 2012. december 8-ig érvényesek.

Vecsés

Vecsés

Vecsés - Helyi buszjárat

Veszprém

Veszprém

Veszprém. Sokaknak csupán szép emlékeket idéz e név, vannak olyanok is - bízom benne nem sokan -, akiknek nem jelent semmivel sem többet, mint egy magyar település a sok közül. Élünk itt azonban több tízezren, mi, veszprémiek, kiknek megdobban a szíve, ha csak elhangzik is városunk neve. A városé, amelynek polgármestereként tisztelettel és szeretettel köszöntök mindenkit, aki a technika nyújtotta lehetőségekkel élve honlapunkon barangolva kíván bepillantást nyerni Veszprém rejtelmeibe. Nem titkolt célunk, hogy Veszprémet ezáltal is minél több honfitársunkkal megismertethessük, és felkeltsük érdeklődésüket ez iránt, a Balaton és a Bakony ölelésében fekvő egyszerre régi és új, nyugodt, de ugyanakkor élettel teli város iránt. Sétáljunk fel a történelem viharait megélt várba, ahol először az időtlenség végtelen nyugalma leng körül bennünket az ódon épületek, templomok között, majd első királyunk, Szent István és Gizella szobránál elénk tárul a távolban a Bakony lélegzetelállító panorámája. A vár alatt húzódó, régi városrészek zegzugos utcáin sétálva minden sarkon újabb csodákat fedezhetünk fel. Nem lenyűgöző, hivalkodó látványosságokat, csupán apró, szerénységükben is megkapó szépségeket, amelyek egyebek mellett városunkat oly szerethetővé, emberléptékűvé teszik.

Tuti menü